camcumgirls
Цибуля, запечена в сухарях “Хризантема”

Цибуля, запечена в сухарях “Хризантема”

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Час приготування: 1 min

Цибуля, запечена в сухарях “Хризантема” – смачна та пікантна закуска до пива!

 

Інгредієнти для приготування: Цибуля, запечена в сухарях “Хризантема”

  • цибуля (велика) -1 шт.,
  • яйце -1 шт.,
  • мелені сухарі -0,5 склянки,
  • чебрець -1 ч. ложка,
  • сіль і чорний мелений перець -за смаком.

Як приготувати Цибуля, запечена в сухарях “Хризантема”

  1. У цибулини зріжте верхівку, так щоб в перевернутому стані вона нормально стояла на робочій поверхні. Почистіть цибулину і поставте “хвостиком” вгору. Тонким невеликим ножем, зверху вниз, розріжте цибулину на 16-20 сегментів (стежте, щоб ніж не заходив за середину овоча). Переверніть цибулину вгору зрізаною верхівкою і пальцями розберіть її на пелюстки. Отриману “хризантему” перекладіть у форму, в якій вона буде запікатися.
  2. Яйце збийте виделкою. Сухарі змішайте з чебрецем, сіллю і перцем.
  3. Акуратно пензликом змажте кожну пелюстка “хризантеми” яйцем, потім присипте сухарями.
  4. З фольги зробіть купол і прикрийте ним цибулину. Запікайте в розігрітій до 220 °С духовці 7 хвилин, потім приберіть фольгу і продовжуйте запікати ще 10-15 хвилин до золотистого кольору цибулини.
  5. Подавайте закуску з улюбленим соусом.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал