Цитрусові курячі крильця

Цитрусові курячі крильця

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8

Інгредієнти для приготування: Цитрусові курячі крильця

  • курячі крила - 1 кг,
  • апельсин - 1 шт.,
  • грейпфрут - 1 шт.,
  • лайм - 1 шт.,
  • часник - 3 зубці,
  • кмин - 2 ч. ложки,
  • оцет - 1 ст. ложка,
  • цукор - 40 г,
  • чорний мелений перець - 2 дрібки,
  • сіль - 3 дрібки,
  • олія - 1 ст. ложка.

Як приготувати Цитрусові курячі крильця

  1. Пропущений через прес часник змішайте з сіллю і перцем.

  2. Курячі крильця помийте, обсушіть паперовим рушником і натріть приготовленою сумішшю. Поставте в холодильник на 2 години.

  3. З апельсина тонко зніміть шкірку і поріжте соломкою.

  4. Змішайте сік грейпфрута, сік лайма, цукор, оцет, кмин і цедру апельсина. Варіть на слабкому вогні 25-30 хвилин.

  5. На змащене олією деко викладіть курячі крильця. Запікайте в розігрітій до 180 °С духовці 20-30 хвилин.

  6. Готові крильця подавайте гарячими, поливши цитрусовим соусом.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал