Інгредієнти для приготування: Тушкована червонокачанна капуста
- червонокачанна капуста - 600 г,
- білокачанна кисла капуста - 600 г,
- чорнослив - 100 г,
- олія - 2 ст. ложки,
- цукор - 1 ст. ложка,
- кмин - 1 ч. ложка,
- сіль - щіпка.
Як приготувати Тушкована червонокачанна капуста
- В товстостінну форму для запікання налийте олію, викладіть квашену капусту. Зверху викладіть нашатковану червону капусту. Накрийте кришкою або фольгою тушкуйте в духовці при температурі 190 °C 30 хвилин.
- Потім додайте цукор, сіль, кмин. Перемішайте, можете додати 2-3 ст. ложки води, накрийте і тушкуйте ще 30 хвилин.
- Додайте чорнослив, промитий і нарізаний смужками. Перемішайте, накрийте і тушкуйте ще 30 хвилин.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Картопляне пюре з ікрою «Святкове»
-
Брюссельська капуста з фундуком
-
Каша гречана, запечена з домашнім сиром
-
Рис з яйцями
-
Паста карбонара