camcumgirls
Тушкована червонокачанна капуста

Тушкована червонокачанна капуста

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Тушкована червонокачанна капуста

  • червонокачанна капуста - 600 г,
  • білокачанна кисла капуста - 600 г,
  • чорнослив - 100 г,
  • олія - 2 ст. ложки,
  • цукор - 1 ст. ложка,
  • кмин - 1 ч. ложка,
  • сіль - щіпка.

Як приготувати Тушкована червонокачанна капуста

  1. В товстостінну форму для запікання налийте олію, викладіть квашену капусту. Зверху викладіть нашатковану червону капусту. Накрийте кришкою або фольгою тушкуйте в духовці при температурі 190 °C 30 хвилин.
  2. Потім додайте цукор, сіль, кмин. Перемішайте, можете додати 2-3 ст. ложки води, накрийте і тушкуйте ще 30 хвилин.
  3. Додайте чорнослив, промитий і нарізаний смужками. Перемішайте, накрийте і тушкуйте ще 30 хвилин.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал