Тушкована капуста з помідорами

Тушкована капуста з помідорами

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 min

Інгредієнти для приготування: Тушкована капуста з помідорами

  • капуста: 1/2 качана
  • морква: 1 шт.
  • часник: 2 зубчика
  • помідор: 1 шт.
  • сіль, перець, орегано, зелень:

Як приготувати Тушкована капуста з помідорами

Готуємо так:

  1. Сковороду поставити на вогонь. Моркву потерти на крупній тертці, покасти на сковороду, трошки залити водою і тушкувати 5 хв. на середньому вогні.
  2. Капусту дрібно порізати, додати до моркви, за потруби долити трохи води. Посолити, поперчити, додати орегано і дрібно порізаний часник. Тушкувати приблизно пів години на невеликому вогні під кришкою, періодично помішуючи.
  3. Коли капуста майже готова, додати дрібно порізаний помідор і залишити тушкувати ще 5 хв. Готову страву посипати зеленню.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Тушкована капуста з помідорами

  1. Мені дуже подобаються такі страви, нічого екзотичного не потрібно, і страва чесно сказати шикарне, так і капусту важко чимось зіпсувати, тільки якщо спеціями, але я крім солі і трохи перцю чорного більше нічого не додаю, ось і дане страву готувала без орегано, і вийшло дуже смачно, раджу спробувати.

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал