Тушкована стручкова квасоля з картоплею в томатному соусі
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
55 min
Інгредієнти для приготування: Тушкована стручкова квасоля з картоплею в томатному соусі
- картопля - 600 г,
- стручкова квасоля - 300 г,
- цибуля - 1 шт.,
- морква - 1 шт.,
- часник - 2 зубці,
- помідори - 2 шт.,
- олія - для смаження,
- зелень петрушки, сіль і чорний мелений перець - за смаком.
Як приготувати Тушкована стручкова квасоля з картоплею в томатному соусі
-
Стручкову квасолю вимийте, обріжте хвостики. Якщо стручки квасолі довгі, розріжте їх на дві половинки.
-
Покладіть квасолю в каструлю з холодною водою, щоб вода повністю її покривала, варіть 10 хвилин.
-
Картоплю почистіть і наріжте кубиками. Обсмажте картоплю на сковорідці до золотистої скоринки.
-
Моркву натріть на крупній тертці, цибулю і часник дрібно поріжте. Моркву і цибулю обсмажте на олії. Додайте часник і обсмажте ще 30 секунд.
-
Картоплю, зажарку і стручкову квасолю викладіть в казанок, налийте трохи води і тушкуйте.
-
Помідори поріжте і додайте в казан.
-
Коли картопля буде готова, посоліть і поперчіть. Готову страву прикрасьте зеленню петрушки.
Залишити відповідь до Богдан Скасувати відповідь
3 Відповіді до Тушкована стручкова квасоля з картоплею в томатному соусі
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Сьогодні пригутував, дуже смачно але вніс деякі зміни)
http://vk.com/hunkxxx?z=photo26831985_338405485%2Fwall26831985_1491
зробив фото http://vk.com/hunkxxx?z=photo26831985_338405485%2Fwall26831985_1491