
Тушкована яловичина з овочами
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
60 min
Інгредієнти для приготування: Тушкована яловичина з овочами
- яловичина: 700 г
- цибуля червона : 1 шт.
- бульйон: 0,5 л
- квасоля стручкова : 200 г.
- молода кукурудза: 3-4 качана
- морква: 2 шт.
- часник: 3 зубці
- сіль, перець, спеції : за смаком
Як приготувати Тушкована яловичина з овочами
Готуємо так:
- М’ясо порізати на шматки, обсмажити в сотейнику до утворення скоринки. Залити бульйоном та залишити на 25 хвилин.
- Цибулю порізати кільцями, всі інші овочі також порізати та спасерувати 5 хвилин. Кукурудзу можна заздалегідь відварити.
- В сотейник покласти овочі, цілі зубчики часнику, посолити, поперчити, додати спеції та тушкувати ще 20 хвилин.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Печінка по-берлінськи з яблуками
-
Рулетики з житніх млинців з буряком
-
Сьомга під журавлиновим соусом
-
Котлети з кабачків і капусти
-
Відбивні зі свинини в кунжутній паніровці