Тушкована яловичина з овочами

Тушкована яловичина з овочами

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Тушкована яловичина з овочами

  • яловичина: 700 г
  • цибуля червона : 1 шт.
  • бульйон: 0,5 л
  • квасоля стручкова : 200 г.
  • молода кукурудза: 3-4 качана
  • морква: 2 шт.
  • часник: 3 зубці
  • сіль, перець, спеції : за смаком

Як приготувати Тушкована яловичина з овочами

Готуємо так:

  1. М’ясо порізати на шматки, обсмажити в сотейнику до утворення скоринки. Залити бульйоном та залишити на 25 хвилин.
  2. Цибулю порізати кільцями, всі інші овочі також порізати та спасерувати 5 хвилин. Кукурудзу можна заздалегідь відварити.
  3. В сотейник покласти овочі, цілі зубчики часнику, посолити, поперчити, додати спеції та тушкувати ще 20 хвилин.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал