Тушковане м’ясо з гарбузом

Тушковане м’ясо з гарбузом

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 70 min

Інгредієнти для приготування: Тушковане м’ясо з гарбузом

  • гарбуз: 400 г.
  • вершкове масло: 4 ст. ложки
  • бульйон м'ясний: 1 склянка
  • сіль, перець за смаком
  • яловичина: 500 г.
  • морква: 1 шт.
  • цибуля: 1 шт.
  • зелень за смаком

Як приготувати Тушковане м’ясо з гарбузом

Готуємо так:

  1. Розтопити в сковороді вершкове масло. Цибулю порізати, моркву почистити та натерти. Спасерувати в маслі.
  2. Яловичину помити, порізати маленькими шматками. Покласти до цибуля з морквою, обсмажити протягом 5 хв.
  3. М’якоть гарбуза порізати кубиками, покласти в сковороду до м’яса. Обсмажити 5 хв. Усе посолити, поперчити. Залити бульйоном та тушкувати 35 хв.
  4. Перед подачею посипати зеленню.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал