Тюфтелі з індика та ананасів

Тюфтелі з індика та ананасів

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 10
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Тюфтелі з індика та ананасів

  • філе індика - 1,5 кг,
  • жирна свинина - 200 г,
  • консервовані ананаси - 1 банка,
  • цибуля - 2 шт.,
  • томатна паста - 4-5 ст. ложок,
  • манна крупа - 2 ст. ложки,
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком.

Як приготувати Тюфтелі з індика та ананасів

  1. З філе індика і свинини зробіть фарш, посоліть, поперчіть, додайте манку.

  2. Дрібно наріжте ананаси і додайте до фаршу, перемішайте.

  3. З фаршу сформуйте тефтелі. Мужские ботинки Львов

  4. Рідину з ананасів розведіть з томатною пастою і вилийте на тюфтелі.

  5. Запікайте в розігрітій до 220 °С духовці 35-40 хвилин.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал