camcumgirls
Уха по-царськи

Уха по-царськи

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Вище середнього
Кількість порцій: 6
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Уха по-царськи

  • риба дрібна (карасі і т.п.): 300 г
  • сьомга (голова і філейний шматочок): 250 г
  • раки (середні): 6-7 шт.
  • картопля : 3-4 шт
  • цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • морква: 1 шт.
  • олія для смаження:
  • зелень: за смаком
  • помідори: 2 шт
  • горілка: 100 г
  • спеції: за смаком

Як приготувати Уха по-царськи

Готуємо так:

1.Дрібну рибку не чистити, а тільки потрошити. Ретельно промити і закласти у воду (варити в 3-літровій каструлі). Дати закипіти, зняти пінку і варити хвилин 10 -15. Готовий бульйон процідмти, рибку вийняти.

2. Цибулю і моркву нарізати півкільцями і пасерувати на рослинній олії. Додати в бульйон. Картоплю нарізати середніми кубиками і так само в бульйон. Дати закипіти.

3. Додати голову сьомги і варити 10 хвилин. Голову витягнути, а в бульйон додати філе сьомги, ракові шийки (нечищені) і клешні. Варити хвилин 10.

4. Додати помідор, крупно порізаний, спеції і зелень. Через 5 хв. додати горілку.  Вимикнути, накрити кришкою.

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал