
Уха по-царськи
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Вище середнього
Кількість порцій:
6
Час приготування:
60 min
Інгредієнти для приготування: Уха по-царськи
- риба дрібна (карасі і т.п.): 300 г
- сьомга (голова і філейний шматочок): 250 г
- раки (середні): 6-7 шт.
- картопля : 3-4 шт
- цибуля ріпчаста: 1 шт.
- морква: 1 шт.
- олія для смаження:
- зелень: за смаком
- помідори: 2 шт
- горілка: 100 г
- спеції: за смаком
Як приготувати Уха по-царськи
Готуємо так:
1.Дрібну рибку не чистити, а тільки потрошити. Ретельно промити і закласти у воду (варити в 3-літровій каструлі). Дати закипіти, зняти пінку і варити хвилин 10 -15. Готовий бульйон процідмти, рибку вийняти.
2. Цибулю і моркву нарізати півкільцями і пасерувати на рослинній олії. Додати в бульйон. Картоплю нарізати середніми кубиками і так само в бульйон. Дати закипіти.
3. Додати голову сьомги і варити 10 хвилин. Голову витягнути, а в бульйон додати філе сьомги, ракові шийки (нечищені) і клешні. Варити хвилин 10.
4. Додати помідор, крупно порізаний, спеції і зелень. Через 5 хв. додати горілку. Вимикнути, накрити кришкою.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Заливні яйця на Великдень
-
Сосиски в маринаді
-
Полунично-йогуртове морозиво
-
Закуска рулет з лавашу з м’ясом та грибами
-
Ягідний мус на манці