Уха рибацька
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Дешево
Кількість порцій:
4
Час приготування:
40 min
Інгредієнти для приготування: Уха рибацька
- картопля: 2 шт.
- морква: 1 шт.
- цибуля: 2 шт.
- лавровий лист: 2 шт.
- перець горошком: 4-5 шт.
- голова, хвіст, плавники риби (коропа або товстолоба)
- зелень: за смаком
- сіль: за смаком
Як приготувати Уха рибацька
Готуємо так:
- Овочі почистити, порізати покласти в казан з водою, посолити, варити 15 хвилин.
- Хвіст, голову, плавники риби добре промити, покласти в казан, докинути перець, варити ще 15 хвилин.
- Покласти лавровий лист і варити ще 10 хвилин, знімаючи піну.
- Готову уху посипати зеленню.
Залишити відповідь до yarikend Скасувати відповідь
Одна відповідь до Уха рибацька
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
Дякую