Угорський яблучний пиріг

Угорський яблучний пиріг

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 10
Час приготування: 55 min

Інгредієнти для приготування: Угорський яблучний пиріг

  • борошно - 130 г,
  • манна крупа - 160 г,
  • цукор - 180 г,
  • розпушувач тіста - 7 г,
  • кориця - 0,5 ч. ложки,
  • яблука - 7 шт.,
  • вершкове масло - 120 г.

Як приготувати Угорський яблучний пиріг

Готуємо так:

1. Змішуємо в окремому посуді борошно, манку, цукор, розпушувач і корицю.


2. Яблука миємо, чистимо від шкірки і насіннєвих коробочок і натираємо на крупній тертці.


3. Форму для випікання вистилаємо пекарським папером або фольгою і рясно змащуємо вершковим маслом.


4. Насипаємо на дно форми частину сухої суміші, шар повинен бути не занадто товстий, і розрівнюємо.


5. Потім викладаємо натерті яблука шаром приблизно такої ж товщини, розрівнюємо.


6. Чергуючи шари, викладаємо всю суху суміш і яблука, останнім повинен бути сухий шар. Зверху натираємо на тертці вершкове масло.


7. Духовку розігріваємо до 180 градусів. Випікаємо пиріг протягом 40-45 хвилин, поки скоринка пирога не стане м’якою.

Цікаво, що сухі інгредієнти для угорського пирога з яблуками можна підготувати заздалегідь і зберігати у простій скляній банці з кришкою.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Угорський яблучний пиріг

  1. Дуже смачненький пиріг. Я попробувала і всім рекомендую. Ням-ням!!!

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал