Узвар різдвяний

Узвар різдвяний

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Узвар різдвяний

  • сушені яблука - 100 г,
  • сушені груші - 100 г,
  • чорнослив - 50 г,
  • лимон - 1 шт.,
  • мед за смаком.

Як приготувати Узвар різдвяний

  1. Налити воду в каструлю, поставити на плиту і довести до кипіння. У киплячу воду опустити сухофрукти.
  2. Нарізати лимон кружальцями і додати в каструлю. Вимкнути вогонь і накрити каструлю кришкою.
  3. Коли узвар трохи охолоне, додати мед. На 4 літри води – 2-3 ложки меду.
  4. Остиглий узвар залишити на ніч у холодильник. Подавати зі шматком лимона.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал