Інгредієнти для приготування: Узвар різдвяний
- сушені яблука - 100 г,
- сушені груші - 100 г,
- чорнослив - 50 г,
- лимон - 1 шт.,
- мед за смаком.
Як приготувати Узвар різдвяний
- Налити воду в каструлю, поставити на плиту і довести до кипіння. У киплячу воду опустити сухофрукти.
- Нарізати лимон кружальцями і додати в каструлю. Вимкнути вогонь і накрити каструлю кришкою.
- Коли узвар трохи охолоне, додати мед. На 4 літри води – 2-3 ложки меду.
- Остиглий узвар залишити на ніч у холодильник. Подавати зі шматком лимона.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Святковий салат “Тростина”
-
Полента з сиром та овочами
-
Персиковий смузі з малиною
-
Полуничне тірамісу
-
Заливне до Дня Валентина «Серця»