camcumgirls
Узвар

Узвар

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 12

Інгредієнти для приготування: Узвар

  • сухофрукти: 400 г.
  • цукор: 1 склянка
  • мед: 1 ст. ложка
  • лимон: ½ шт.
  • гвоздика та кориця за смаком

Як приготувати Узвар

Готуємо так:

1. Цукор розчинити в чотирьох літрах гарячої води, поставити на вогонь, довести до кипіння, зняти піну.

2. Сухофрукти (яблука, груші, сливи, абрикоси родзинки у довільних пропорціях за смаком) помити й покласти в сироп. Варити до готовності сухофруктів.

3. Додати до узвару мед, лимон (або лимонну кислоту), гвоздику і корицю і витримати на маленькому вогні ще 5-7 хвилин. Опісля узвар охолодити і залишити, щоб настоювався щонайменше 5-6 годин.

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал