Варення із червоної смородини

Варення із червоної смородини

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Варення із червоної смородини

  • червона смородина - 1 кг,
  • вода - 1,5-2 склянки,
  • цукор - 1 кг.

Як приготувати Варення із червоної смородини

  1. Ягоди червоної смородини відокремте від гілочок, ретельно промийте.

  2. Покладіть смородину в киплячу воду і варіть протягом 5-7 хвилин.

  3. Відкиньте смородину на друшляк.

  4. З цукру і процідженої води, в якій варилася смородина, зваріть сироп.

  5. У гарячий цукровий сироп викладіть ягоди червоної смородини і варіть протягом 5-7 хвилин на повільному вогні. Потім зменшіть вогонь і дайте постояти 6-8 годин.

  6. Таким чином варіть варення ще 2-3 рази, чергуючи нагрівання і настоювання.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал