Інгредієнти для приготування: Варення із червоної смородини
- червона смородина - 1 кг,
- вода - 1,5-2 склянки,
- цукор - 1 кг.
Як приготувати Варення із червоної смородини
-
Ягоди червоної смородини відокремте від гілочок, ретельно промийте.
-
Покладіть смородину в киплячу воду і варіть протягом 5-7 хвилин.
-
Відкиньте смородину на друшляк.
-
З цукру і процідженої води, в якій варилася смородина, зваріть сироп.
-
У гарячий цукровий сироп викладіть ягоди червоної смородини і варіть протягом 5-7 хвилин на повільному вогні. Потім зменшіть вогонь і дайте постояти 6-8 годин.
-
Таким чином варіть варення ще 2-3 рази, чергуючи нагрівання і настоювання.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Суничне варення
- Грибна ікра
- Варення з білої черешні
- Яблучне повидло «Карамельне»
- Квашені помідори