Варення з білої черешні

Варення з білої черешні

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Варення з білої черешні

  • біла черешня - 1 кг,
  • цукровий пісок - 1 кг,
  • вода - 0,5 склянки.

Як приготувати Варення з білої черешні

  1. Черешню промийте, вийміть кісточки.

  2. У каструлю всипте цукровий пісок і залийте водою, доведіть до кипіння. Сироп повинен бути прозорим. Коли сироп закипить, висипте черешню і зменшіть вогонь до середнього. Варіть близько 10-15 хвилин. Залиште черешню на 4 години до повного охолодження.

  3. Цю процедуру повторіть 3 рази. Причому після кожного кип’ятіння повністю остудіть варення.

     За бажанням, варення з білої черешні можна варити з додаванням волоських горіхів. Для цього замість кісточки в черешню слід покласти шматочки горіхів.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал