camcumgirls
Варення з дині на зиму

Варення з дині на зиму

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Варення з дині на зиму

  • м'якоть дині : 1 кг
  • цукор: 500 г.
  • желфікс Dr.Oetker 1:2: 1 пакетик

Як приготувати Варення з дині на зиму

Готуємо так:

Диню нарізати на кубики. Скласти в каструлю з товстим дном. Додати цукор і поставити  на вогонь. Довести до кипіння і варити 20-30 хвилин. Знімати піну. Додати желфікс і проварити 5 хвилин. Після того розлити варення у банки і закатати.

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал