Варення з кабачків і кураги

Варення з кабачків і кураги

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Варення з кабачків і кураги

  • кабачки: 3 кг
  • цукор: 3 кг
  • курага: 300 г
  • лимон: 1 шт.

Як приготувати Варення з кабачків і кураги

Готуємо так:

  1. Кабачки вимити, почистити і порізати на шматки середньої величини. Курагу викласти на сито і обшпарити окропом. Тоді кабачки і курагу разом пропустити через м’ясорубку або подрібнити блендером.
  2. Викласти отриману масу в каструлю, додати цукор, довести до кипіння і варити на маленькому вогні півгодини, періодично помішуючи.
  3. Лимон обшпарити, обсушити і зняти терткою тонкий шар цедри. З м’якоті лимона вичавити сік. Додати лимонний сік і цедру до кабачків і варити ще 15 хвилин. Гаряче варення розлити в стерилізовані банки і закатати.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал