Варення з полуниці і ревеню з лимоном

Варення з полуниці і ревеню з лимоном

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Варення з полуниці і ревеню з лимоном

  • полуниця - 500 г,
  • ревінь - 500 г,
  • цукор - 1 кг,
  • лимон - 1 шт.

Як приготувати Варення з полуниці і ревеню з лимоном

  1. Полуницю помийте, переберіть і розріжте вздовж на 4 частини.

  2. Ревінь помийте, почистіть і поріжте на шматочки шириною 1 см.

  3. Лимон помийте, поріжте разом зі шкіркою.

  4. Всі інгредієнти частинами складіть у каструлю, кожен з шарів, включаючи верхній, пересипте цукром. Накрийте кришкою і залиште на ніч.

  5. Варіть варення до загустіння. Готове варення викладіть в стерилізовані банки і закатайте.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал