Варення з помідорів з горіхами

Варення з помідорів з горіхами

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8
Час приготування: 70 min

Інгредієнти для приготування: Варення з помідорів з горіхами

  • помідори: 1 кг
  • волоські горіхи: 60 г.
  • цукор: 200 г.
  • вода: 500 мл

Як приготувати Варення з помідорів з горіхами

Готуємо так:

  1. Помідори промити, залити кип’ятком та зняти шкірку.
  2. З боку, протилежного до плодоніжки, зробити розріз навхрест, дістати зернятка і заповнити отвір  подрібненими волоськими горіхами (або цілими ядрами).
  3. У воду додати цукор, зварити густий сироп, залити ним фаршировані помідори і залишити на 6-8 годин.

4.  Поставити варення на слабкий вогонь і варити до готовності (60-70 хв.). Варення викласти в банки.

 

° Для цього варення краще за все брати тверді, злегка недозрілі помідори.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал