camcumgirls
Варення зі шкірки кавуна

Варення зі шкірки кавуна

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Дешево

Інгредієнти для приготування: Варення зі шкірки кавуна

  • шкірка кавуна - 1 кг,
  • цукор - 1,5 кг,
  • ванілін - за смаком,
  • сода - 2 ч. ложки,
  • вода - 1 л для сиропу + 4,5 склянки для соди.

Як приготувати Варення зі шкірки кавуна

  1. Товсту шкірку кавуна очистіть від зеленої частини і від залишків м’якоті. Фігурним ножем поріжте на часточки. Наколіть кожну часточку виделкою.

  2. В 1,5 склянці гарячої води розчиніть соду, додайте 3 склянки холодної води. Залийте шкірки водою з содою і залиште на 4 години. Потім злийте воду і добре промийте кірки в проточній воді.

  3. З води і цукру зваріть сироп. Проваріть кірки в цьому сиропі 30 хвилин, залиште до наступного дня.

  4. На другий день варіть варення на повільному вогні, помішуючи до бурштинового кольору. Якщо сироп википає, то можна долити окропу. В кінці додайте ванілін.

  5. Розкладіть варення по стерильним банкам і закатайте. Шкірки в банці повинні бути покриті сиропом.

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал