Вареники з капустою

Вареники з капустою

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 6
Час приготування: 120 min

Інгредієнти для приготування: Вареники з капустою

  • капуста: 500 г
  • морква: 150 г
  • цибуля: 2 шт.
  • борошно: 350 г
  • вода: 150 мл
  • оливкова олія: 50 мл
  • соняшникова олія: 30 мл
  • чорний мелений перець та сіль: за смаком

Як приготувати Вареники з капустою

Готуємо так:

  1. З 250 г борошна, дрібки солі та води замісити тісто. Загорнути у харчову плівку й залишити на 30-40 хвилин.
  2. Цибулю та моркву почистити і помити. Моркву натерти на дрібній тертці, а цибулю дрібно нарізати. Підсмажити їх разом на оливковій олії до прозорості цибулі. Тонко нашаткувати капусту й додати до моркви з цибулею. Тушкувати на маленькому вогні, періодично помішуючи, до готовності капусти (вона повинна набути коричневого кольору і зарум’янитися). Начинку відкласти і охолодити. mobile development company
  3. Тонко розкачати тісто на решті борошна, вирізати кружальця, викласти на них начинку і заліпити краї. Готові вареники кинути у киплячу підсолену воду і варити 5-7 хвилин. Вибрати шумівкою, дати стекти зайвій рідині і полити соняшниковою олією.

 

* За бажанням до капусти можна додати трохи смажених грибів, а вареники можна подавати з грибною підливою чи смаженою цибулею.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Вареники з капустою

  1. Обожаю вареники и вся моя семья их очень любит!Мы готовим их всегда в пароварке!

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал