camcumgirls
Великодні заливні яйця

Великодні заливні яйця

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6

Інгредієнти для приготування: Великодні заливні яйця

  • 10 яєчних шкарлупок
  • шинка: 50 г.
  • огірок: 1 шт.
  • болгарський перець: 1 шт.
  • желатин: 20 г.
  • м'ясний бульйон: 2 склянки
  • кукурудза: 1/2 банки
  • зелень за смаком

Як приготувати Великодні заливні яйця

Готуємо так:

1. Підготувати завчасно шкарлупки: добре вимити яйця, зробити отвір з тупої сторони, вилити вміст (вміст яєць у страві не використовується), промити шкарлупки з середини та висушити.

2. Замочити желатин у воді на 10 хв., підігріти його до повного розчинення, але не кип’ятити, змішати з бульйоном, процідити. Порізати усі унгредієнти маленькими шматочками.

3. Викласти інгредієнти у шкарлупки, додати зелені, залити бульйоном і поставити у холодне місце. Коли заливне повністю застигне, яйця почистити від шкарлупи, викласти на тарілку.

 

* Начинку для заливних яєць можна змінювати відповідно до своїх кулінарних уподобань.

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал