Інгредієнти для приготування: Великодні заливні яйця
- 10 яєчних шкарлупок
- шинка: 50 г.
- огірок: 1 шт.
- болгарський перець: 1 шт.
- желатин: 20 г.
- м'ясний бульйон: 2 склянки
- кукурудза: 1/2 банки
- зелень за смаком
Як приготувати Великодні заливні яйця
Готуємо так:
1. Підготувати завчасно шкарлупки: добре вимити яйця, зробити отвір з тупої сторони, вилити вміст (вміст яєць у страві не використовується), промити шкарлупки з середини та висушити.
2. Замочити желатин у воді на 10 хв., підігріти його до повного розчинення, але не кип’ятити, змішати з бульйоном, процідити. Порізати усі унгредієнти маленькими шматочками.
3. Викласти інгредієнти у шкарлупки, додати зелені, залити бульйоном і поставити у холодне місце. Коли заливне повністю застигне, яйця почистити від шкарлупи, викласти на тарілку.
* Начинку для заливних яєць можна змінювати відповідно до своїх кулінарних уподобань.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Запечена свинина з гірчичною скоринкою
-
Яйця з прянощами
-
Салат «Перепелине гніздо»
-
Великодні імбирні пташки. Кулінарний рецепт
-
Пасхальний рецепт м’ясного рулету з яйцями