Великодня закуска “Чайні яйця”

Великодня закуска “Чайні яйця”

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 90 min

Інгредієнти для приготування: Великодня закуска “Чайні яйця”

  • яйця: 6 шт.
  • чай: 2 пакетики чорного або 2 ч. л. чаю Ерл грей
  • соєвий соус: 1/2 склянки
  • сіль: 2 ч. л.
  • цукор: 2 ч.л.
  • аніс, кориця, перець, цедра мандаринів за смаком, зелень для оздоблення

Як приготувати Великодня закуска “Чайні яйця”

Готуємо так:

Викласти яйця у каструльку і, після закипання, проварити протягом 3 хвилин на середньому вогні. Вийняти яйця і трохи охолодити. Обережно покатати яйця по столі, легенько побити ручкою ножа, щоб на шкарлупі утворились гарні тріщини. Змішати інгредієнти для чайного маринаду. Викласти яйця у маринад і залити водою, щоб вона покривала їх повністю. Кип’ятити на маленькому вогні годину або й більше, постійно доливаючи води, щоб покривала яйця. Потім їх охолодити, почистити і викласти на тарілку з зеленню.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал