
Великодня закуска “Чайні яйця”
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
90 min
Інгредієнти для приготування: Великодня закуска “Чайні яйця”
- яйця: 6 шт.
- чай: 2 пакетики чорного або 2 ч. л. чаю Ерл грей
- соєвий соус: 1/2 склянки
- сіль: 2 ч. л.
- цукор: 2 ч.л.
- аніс, кориця, перець, цедра мандаринів за смаком, зелень для оздоблення
Як приготувати Великодня закуска “Чайні яйця”
Готуємо так:
Викласти яйця у каструльку і, після закипання, проварити протягом 3 хвилин на середньому вогні. Вийняти яйця і трохи охолодити. Обережно покатати яйця по столі, легенько побити ручкою ножа, щоб на шкарлупі утворились гарні тріщини. Змішати інгредієнти для чайного маринаду. Викласти яйця у маринад і залити водою, щоб вона покривала їх повністю. Кип’ятити на маленькому вогні годину або й більше, постійно доливаючи води, щоб покривала яйця. Потім їх охолодити, почистити і викласти на тарілку з зеленню.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Заливні яйця на Великдень
-
Яйця, фаршировані оселедцем і червоною ікрою
-
Святкова випічка «Великоднє дерево»
-
Ковбаса домашня смажена
-
Заварна сирна паска з родзинками та цукатами