camcumgirls
Великодня закуска “Яйця в кожухах”

Великодня закуска “Яйця в кожухах”

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 5
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Великодня закуска “Яйця в кожухах”

  • яйця: 13 шт. (10 – варених, 3 – сирих)
  • сир твердий : 200 г.
  • гірчиця: 1-2 ч. л.
  • борошно, сухарі панірувальні, олія для смаження, сіль, перець і спеції за смаком

Як приготувати Великодня закуска “Яйця в кожухах”

Готуємо так:

1. Варені яйця почистити, розрізати по вертикалі навпіл, вийняти жовтки. Жовтки розтерти, додати гірчицю, сіль, перець і спеції. Наповнити білки отриманою масою. Скласти половинки яєць докупи і скріпити зубочистками.

2. Сирі яйця збити. Сир потерти. Запанірувати фаршировані яйця почергово у борошні, яйці, сирі, знов у яйці, і, насамкінець, у сухарях. Тоді покатати яйця у руках, щоб паніровка щільніше прилягла до них, й обсмажити у фритюрі чи на сковорідці до золотистого кольору.

3. З готових яєць обережно повитягувати зубочистки. Викласти яйця на паперовий рушничок, щоб видалити зайвий жир, потім перекласти на тарілку і поставити у холодне місце на пів години. Прикрасити і подавати до столу.

 

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал