Веррін з буряка

Веррін з буряка

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 2
Час приготування: 5 min

Інгредієнти для приготування: Веррін з буряка

  • буряк варений: 150 г
  • тунець, консервований у власному соку: 100 г
  • йогурт натуральний, без добавок: 80 г
  • петрушка свіжа подрібнена (або заморожена): 3 ст. ложки
  • оцет винний: 1 ст. ложка
  • жовток яєчний варений (для прикрашання): 1 шт.
  • сіль і перець: за смаком

Як приготувати Веррін з буряка

Готуємо так:

  1. З риби відцідити рідину. Буряк розрізати на декілька скибок.
  2. Викласти у блендер тунець, йогурт, оцет, петрушку і буряк, посолити, поперчити за смаком і збити до утворення однорідної маси.
  3. Отриману масу викласти у невеликі порційні склянки (приблизно 50 мл) і прикрасити зверху потертим на дрібній тертці вареним яєчним жовтком. 

 * Щоб страва, приготована за цим кулінарним рецептом, вйшла ще смачніша,  веррін слід потримати хоча б 10-15 хвилин у холодильнику перед подачею на стіл.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал