
Веррін з буряка
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
2
Час приготування:
5 min
Інгредієнти для приготування: Веррін з буряка
- буряк варений: 150 г
- тунець, консервований у власному соку: 100 г
- йогурт натуральний, без добавок: 80 г
- петрушка свіжа подрібнена (або заморожена): 3 ст. ложки
- оцет винний: 1 ст. ложка
- жовток яєчний варений (для прикрашання): 1 шт.
- сіль і перець: за смаком
Як приготувати Веррін з буряка
Готуємо так:
- З риби відцідити рідину. Буряк розрізати на декілька скибок.
- Викласти у блендер тунець, йогурт, оцет, петрушку і буряк, посолити, поперчити за смаком і збити до утворення однорідної маси.
- Отриману масу викласти у невеликі порційні склянки (приблизно 50 мл) і прикрасити зверху потертим на дрібній тертці вареним яєчним жовтком.
* Щоб страва, приготована за цим кулінарним рецептом, вйшла ще смачніша, веррін слід потримати хоча б 10-15 хвилин у холодильнику перед подачею на стіл.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Кекси зі спагеті і сиром
-
Карпаччо з печеного буряка
-
Домашні чіпси своїми руками
-
Бутерброди з ікрою до Дня Валентина
-
Грибна ікра