
Веррін з редиски. Кулінарний рецепт
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
10 min
Інгредієнти для приготування: Веррін з редиски. Кулінарний рецепт
- йогурт натуральний: 250 мл
- редиска: півпучка
- огірок: 1-2 шт.
- зелень (кріп, петрушка), лимонний сік та сіль: за смаком
Як приготувати Веррін з редиски. Кулінарний рецепт
Готуємо так:
- Овочі помити і обсушити. Огірок та редиску натерти на найдрібнішій тертці або подрібнити в блендері (окремо). Заправити овочі лимонним соком та посолити за смаком. Зелень дуже дрібно нарізати й змішати з йогуртом (якщо потрібно, трохи досолити).
- Викласти інгредієнти шарами в склянки чи креманки у такій послідовності: огірок, йогурт, редиска, – і відразу подавати до столу.
* За бажанням можна терті овочі заправити кількома ложками йогурту, додати до них зелень чи молодий часник. Окрім петрушки та кропу, можна додавати й іншу зелень за смаком, а також молоді подрібнені листочки редиски.
* Йогурт повинен бути достатньо густий, бо питний йогурт стікатиме на дно, і веррін втратить форму.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Салат з редькою і ковбасою
-
Рецепт салату з курячого філе та овочів
-
Теплий картопляний салат
-
Салат “Хрумтик”
-
Салат “Трояндовий блюз”