Веррін з редиски. Кулінарний рецепт

Веррін з редиски. Кулінарний рецепт

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 10 min

Інгредієнти для приготування: Веррін з редиски. Кулінарний рецепт

  • йогурт натуральний: 250 мл
  • редиска: півпучка
  • огірок: 1-2 шт.
  • зелень (кріп, петрушка), лимонний сік та сіль: за смаком

Як приготувати Веррін з редиски. Кулінарний рецепт

Готуємо так:

  1. Овочі помити і обсушити. Огірок та редиску натерти на найдрібнішій тертці або подрібнити в блендері (окремо). Заправити овочі лимонним соком та посолити за смаком. Зелень дуже дрібно нарізати й змішати з йогуртом (якщо потрібно, трохи досолити).
  2. Викласти інгредієнти шарами в склянки чи креманки у такій послідовності: огірок, йогурт, редиска, – і відразу подавати до столу.

* За бажанням можна терті овочі заправити кількома ложками йогурту, додати до них зелень чи молодий часник. Окрім петрушки та кропу, можна додавати й іншу зелень за смаком, а також молоді подрібнені листочки редиски.

* Йогурт повинен бути достатньо густий, бо питний йогурт стікатиме на дно, і веррін втратить форму.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал