Вершкова карамель з горіхами

Вершкова карамель з горіхами

Рівень складності: Складно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8

Інгредієнти для приготування: Вершкова карамель з горіхами

  • цукор: 2 склянки
  • вершки: 1 склянка
  • вершкове масло: 100 г
  • грецькі горіхи: 100 г.

Як приготувати Вершкова карамель з горіхами

Готуємо так:

  1. Вершки з’єднати з цукром і варити на мінімальному вогні, постійно помішуючи, поки маса не набуде кавового кольору (приблизно годину).
  2. Горіхи подрібнити за допомогою блендера, масло витримати при кімнатній температурі, щоб воно зм’якло.
  3. Вершково-цукрову масу зняти з вогню, відразу додати горіхи та масло і ретельно перемішати. Перелити масу в неглибоку посудину і залишити, щоб вона охолола. Готову карамель нарізати на шматочки за допомогою ножа, змоченого у холодній воді.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал