camcumgirls
Весняний салат “Моніка”

Весняний салат “Моніка”

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Весняний салат “Моніка”

  • пекінська капуста -300 г
  • куряча грудка гриль -1 шт.
  • яйця (варені) -4 шт.
  • огірки (свіжі або мариновані) -2 шт.
  • цибуля -1 шт.
  • оцет -60 мл
  • майонез, сіль і чорний мелений перець за смаком
  • морква, цибуля, огірок, яйце, зелень і листя салату для прикраси

Як приготувати Весняний салат “Моніка”

  1. Цибулю поріжте, залийте оцтом і водою у співвідношенні 1: 1.
  2. Капусту наріжте невеликими кубиками або соломкою. Курячу грудку поріжте кубиками і додайте до капусти. Огірки наріжте невеликими брусочками і додайте до курки. Злийте рідину з цибулини і з’єднайте всі інгредієнти, посоліть, поперчіть і заправте майонезом. Перемішайте.
  3. Прикрасьте салат на свій розсуд. З моркви, цибулі і яєць зробіть квіти, листя – з огірка і салату.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал