camcumgirls
Весняний салат з редискою і соковитою курячою грудкою

Весняний салат з редискою і соковитою курячою грудкою

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Весняний салат з редискою і соковитою курячою грудкою

  • куряча грудка - 100 г,
  • редис - 50 г,
  • помідори черрі - 20 г,
  • червона цибуля - 0,5 шт.,
  • салат - кілька листків,
  • сметана (20 % жирності) - 50 г,
  • соєвий соус - 15 мл,
  • оливкова олія - 15 мл,
  • сушений базилік, сіль і чорний мелений перець за смаком.

Як приготувати Весняний салат з редискою і соковитою курячою грудкою

  1. Приготуйте маринад. Змішайте олію, соєвий соус і чорний перець. Замаринуйте грудку на 15-20 хвилин.
  2. Салат порвіть руками на невеликі шматочки. Додайте сметану, нарізану тонкими кружечками редиску, червону цибулю, порізану півкільцями, половинки помідорів черрі, перемішайте руками з додаванням солі і перцю. Викладіть салат на тарілку.
  3. На розпеченій сковороді обсмажте курячу грудку з маринадом. Одну сторону курки посипте сухим базиліком. Курку обсмажуйте максимум 1,5 хвилини з кожного боку. Наріжте курку скибочкою під кутом і покладіть на салат.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал