
Весняний салат з редискою і соковитою курячою грудкою
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
60 min
Інгредієнти для приготування: Весняний салат з редискою і соковитою курячою грудкою
- куряча грудка - 100 г,
- редис - 50 г,
- помідори черрі - 20 г,
- червона цибуля - 0,5 шт.,
- салат - кілька листків,
- сметана (20 % жирності) - 50 г,
- соєвий соус - 15 мл,
- оливкова олія - 15 мл,
- сушений базилік, сіль і чорний мелений перець за смаком.
Як приготувати Весняний салат з редискою і соковитою курячою грудкою
- Приготуйте маринад. Змішайте олію, соєвий соус і чорний перець. Замаринуйте грудку на 15-20 хвилин.
- Салат порвіть руками на невеликі шматочки. Додайте сметану, нарізану тонкими кружечками редиску, червону цибулю, порізану півкільцями, половинки помідорів черрі, перемішайте руками з додаванням солі і перцю. Викладіть салат на тарілку.
- На розпеченій сковороді обсмажте курячу грудку з маринадом. Одну сторону курки посипте сухим базиліком. Курку обсмажуйте максимум 1,5 хвилини з кожного боку. Наріжте курку скибочкою під кутом і покладіть на салат.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Салат овчарський
-
Салат “Палітра”
-
Салат “Іспанія”
-
Салат з брокколі і цвітної капусти під апельсиновим соусом
-
Салат з редиски і цвітної капусти