Відбивна з шампіньйонами і сиром «Омега»

Відбивна з шампіньйонами і сиром «Омега»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Відбивна з шампіньйонами і сиром «Омега»

  • свинина - 6 шматків,
  • шампіньйони - 6 шт.,
  • голландський сир - 200 г,
  • помідори - 3 шт.,
  • майонез - 200 г,
  • олія - для форми,
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком,
  • зелень петрушки - для оздоблення.

Як приготувати Відбивна з шампіньйонами і сиром «Омега»

  1. Свинину поріжте порційними шматками, відбийте молотком, посоліть, поперчіть і обсмажте з обох боків до напівготовності.
  2. Печериці поріжте тонкими пластинками, трохи обсмажте.
  3. Помідори поріжте кубиками.
  4. Сир натріть на крупній тертці.
  5. Форму для випікання змастіть рослинною олією, викладіть м’ясо, зверху – гриби. Посипте сіллю, перцем. Полийте зверху тонкою цівкою майонезу і посипте сиром.
  6. Поставте страву в розігріту до 220 °C духовку приблизно на 20 хвилин. Щоб сир не пересушити, можна зверху поставити чисте деко.
  7. При подачі посипте страву кубиками помідора і прикрасьте зеленню петрушки.

Відбивна

До відбивної з шампіньйонами і сиром рекомендуємо подавати домашній кетчуп.

Автор рецепту: Юлія Бондарева, м. Артемівськ
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал