Відбивні зі свинини в кунжутній паніровці
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
3
Час приготування:
30 min
Інгредієнти для приготування: Відбивні зі свинини в кунжутній паніровці
- вирізка свина : 300 г
- яйце: 1 шт.
- майонез: 1 ч. ложка
- борошно: 3 ст. ложки
- сухарі панірувальні: 70 г
- кунжут: 30 г
- коріандр, чорний мелений перець та сіль: за смаком
- олія: для смаження
Як приготувати Відбивні зі свинини в кунжутній паніровці
Готуємо так:
1. М’ясо помити і нарізати упоперек волокон на шматки товщиною 0,5 см. Злегка відбити з обох боків і натерти сумішшю солі, чорного меленого перцю та коріандру.
2. Яйце збити з майонезом і злегка посолити. Панірувальні сухарі змішати з кунжутом.
3. Обкачати відбивні у борошні, вмочити у збите з майонезом яйце і запанірувати у сухарях з кунжутом. Смажити на маленькому вогні в гарячій олії з обидвох сторін до утворення золотистої скоринки. Жіночі черевики Львів
* Якщо м’ясо жорстке, добре відбийте його, змастіть майонезом і залиште на годину.
Залишити відповідь
3 Відповіді до Відбивні зі свинини в кунжутній паніровці
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Отбивные- это всегда классно
люблю отбивные,люблю кунжут, а всё вместе- это бомба
Лучше свиных отбивных могут быть только шоколадные десерты! А уж с кунжутом так вообще можно съесть все.