Відбивні зі свинини в кунжутній паніровці

Відбивні зі свинини в кунжутній паніровці

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 3
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Відбивні зі свинини в кунжутній паніровці

  • вирізка свина : 300 г
  • яйце: 1 шт.
  • майонез: 1 ч. ложка
  • борошно: 3 ст. ложки
  • сухарі панірувальні: 70 г
  • кунжут: 30 г
  • коріандр, чорний мелений перець та сіль: за смаком
  • олія: для смаження

Як приготувати Відбивні зі свинини в кунжутній паніровці

Готуємо так:

1. М’ясо помити і нарізати упоперек волокон на шматки товщиною 0,5 см. Злегка відбити з обох боків і натерти сумішшю солі, чорного меленого перцю та коріандру.

2. Яйце збити з майонезом і злегка посолити. Панірувальні сухарі змішати з кунжутом.

3. Обкачати відбивні у борошні, вмочити у збите з майонезом яйце і запанірувати у сухарях з кунжутом. Смажити на маленькому вогні в гарячій олії з обидвох сторін до утворення золотистої скоринки. Жіночі черевики Львів

* Якщо м’ясо жорстке, добре відбийте його, змастіть майонезом і залиште на годину.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Відповіді до Відбивні зі свинини в кунжутній паніровці

  1. Лучше свиных отбивных могут быть только шоколадные десерты! А уж с кунжутом так вообще можно съесть все.

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал