camcumgirls
Відкритий бутерброд із запеченими помідорами, домашнім та твердим сиром

Відкритий бутерброд із запеченими помідорами, домашнім та твердим сиром

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 3
Час приготування: 35 min

Інгредієнти для приготування: Відкритий бутерброд із запеченими помідорами, домашнім та твердим сиром

  • помідор: 1 шт.
  • оливкова олія: 1 ст.л.
  • часник: 1 зубчик
  • сіль: 0,5 ч.л.
  • щіпка чорного перцю
  • щіпка цукру
  • хліб: 3 шматки
  • маргарин: 30 г.
  • тертий сир (в ідеалі – пармезан): 30 г.
  • домашній сир: 30 г.
  • щіпка кропу

Як приготувати Відкритий бутерброд із запеченими помідорами, домашнім та твердим сиром

1. Духовку нагрійте до 230°С. Деко застеліть фольгою. Наріжте помідори і викладіть їх на фольгу.
У мисочці збийте оливкову олію, часник, сіль, перець і цукор. Намажте цією сумішшю помідори. Випікайте протягом 15 хвилин.
2. У цей час нагрійте сковороду на середньому вогні. Розтопіть маргарин і обсмажте кожен шматок хліба з обох сторін.
3. На розпечену скороводу насипте сир і готуйте до хрусткої  скоринки. Зніміть з вогню і наламайте.
4. Намажте хліб домашнім сиром, зверху викладіть 2 кола помідора, присипте зеленню, прикрасьте хрустким пармезаном.

Автор рецепту: Надія Драбик, м. Львів
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал