camcumgirls
Відкритий пиріг з кабачками і баклажанами

Відкритий пиріг з кабачками і баклажанами

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Відкритий пиріг з кабачками і баклажанами

  • для начинки:
  • аджика - 1/2 ч. ложки,
  • вода - 1 склянка,
  • баклажан - 1 шт.,
  • кабачок - 1 шт.,
  • помідори - 2 шт.,
  • сир - 100 г,
  • зелень петрушки - 1 пучок.
  • Для тіста:
  • сир - 250 г,
  • олія - 2 ст. ложки,
  • молоко - 3 ст. ложки,
  • сіль за смаком,
  • борошно - 1 склянка,
  • сода - 0,5 ч. ложки.

Як приготувати Відкритий пиріг з кабачками і баклажанами

  1. Аджику розведіть у воді.
  2. Баклажани помийте, обсушіть і поріжте півкільцями, товщиною близько 0,5 см. Викладіть баклажани в глибоку миску і залийте водою з аджикою. Зверху поставте вантаж і залиште на 30-40 хвилин.
  3. Змішайте сир, олію, молоко і сіль до однорідної маси. Всипте борошно і соду, замісіть еластичне тісто.
  4. Викладіть тісто у форму для випікання діаметром 24 см і рівномірно розподіліть, формуючи бортики висотою близько 2 см. Випікайте тісто для пирога при температурі 200 °С 15 хвилин.
  5. Кабачки і помідори помийте, обсушіть і поріжте півкільцями.
  6. На готовий корж викладіть по черзі кабачки, потім баклажани і помідори. Випікайте в духовці ще 30 хвилин.
  7. Сир потріть на крупній тертці. Петрушку подрібніть. Змішайте петрушку з сиром і посипте пиріг. Випікайте ще 15 хвилин.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал