Вінегрет з печеним буряком на Святвечір

Вінегрет з печеним буряком на Святвечір

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Вінегрет з печеним буряком на Святвечір

  • буряк - 2 шт.,
  • яблуко (не кисле) - 1 шт.,
  • морква - 2 шт.,
  • консервований зелений горошок - 0,5 банки,
  • мариновані огірки - 3 шт.,
  • каперси (за бажанням) - 1-2 ч. ложки,
  • білі мариновані гриби за смаком,
  • петрушка для прикраси.
  • Для заправки:
  • оливкова олія - 2 ст. ложки,
  • гірчична олія ТМ "ECO OLIO" - 1 ст. ложка,
  • винний оцет - 1 ч. ложка,
  • лимонна цедра - 1 ч. ложка,
  • рідкий мед - 1 ч. ложка,
  • сіль і чорний мелений перець за смаком.

Як приготувати Вінегрет з печеним буряком на Святвечір

  1. Буряк загорніть у фольгу і запечіть при 180-200 °С 1-2 години (в залежності від розміру буряка).гірчична олія
  2. Моркву відваріть і поріжте середніми кубиками. Яблуко очистіть і поріжте дрібними кубиками. Буряк поріжте середніми кубиками, а огірок тонкими кружечками. Додайте каперси і горошок.
  3. Приготуйте заправку, змішавши всі інгредієнти. Заправте салат.
  4. Прикрасьте салат за бажанням.

 

Гірчична олія ТМ “ECO OLIO” ідеально підходить для заправки овочевих салатів і вінегретів, оскільки не лише підкреслює природний смак овочів, але і допомагає їм довше зберігати свіжість. 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал