Інгредієнти для приготування: Вінегрет з печеним буряком на Святвечір
- буряк - 2 шт.,
- яблуко (не кисле) - 1 шт.,
- морква - 2 шт.,
- консервований зелений горошок - 0,5 банки,
- мариновані огірки - 3 шт.,
- каперси (за бажанням) - 1-2 ч. ложки,
- білі мариновані гриби за смаком,
- петрушка для прикраси.
- Для заправки:
- оливкова олія - 2 ст. ложки,
- гірчична олія ТМ "ECO OLIO" - 1 ст. ложка,
- винний оцет - 1 ч. ложка,
- лимонна цедра - 1 ч. ложка,
- рідкий мед - 1 ч. ложка,
- сіль і чорний мелений перець за смаком.
Як приготувати Вінегрет з печеним буряком на Святвечір
- Буряк загорніть у фольгу і запечіть при 180-200 °С 1-2 години (в залежності від розміру буряка).
- Моркву відваріть і поріжте середніми кубиками. Яблуко очистіть і поріжте дрібними кубиками. Буряк поріжте середніми кубиками, а огірок тонкими кружечками. Додайте каперси і горошок.
- Приготуйте заправку, змішавши всі інгредієнти. Заправте салат.
- Прикрасьте салат за бажанням.
Гірчична олія ТМ “ECO OLIO” ідеально підходить для заправки овочевих салатів і вінегретів, оскільки не лише підкреслює природний смак овочів, але і допомагає їм довше зберігати свіжість.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Мариновані помідори половинками
- Сливовий лікер
- «Гніздечка»
- Ароматизований яблучний чай в домашніх умовах
- Мексиканські начос