Вінегрет з соленими грибами і зеленим горошком

Вінегрет з соленими грибами і зеленим горошком

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Вінегрет з соленими грибами і зеленим горошком

  • солені гриби - 150 г,
  • буряк - 1 шт.,
  • картопля - 3 шт.,
  • морква - 1 шт.,
  • цибуля - 1 шт.,
  • квашена капуста - 80 г,
  • зелений горошок (консервований) - 80 г,
  • олія - 3-4 ст. ложки,
  • цукор - 1 ч. ложка,
  • сіль - за смаком,
  • зелень петрушки, цибуля, морква і буряк - для оздоблення.

Як приготувати Вінегрет з соленими грибами і зеленим горошком

  1. Гриби поріжте тонкими пластинками.

  2. Буряк відваріть, остудіть, почистіть і наріжте кубиками.

  3. Цибулю подрібніть.

  4. Картоплю відваріть в мундирі, очистіть і дрібно наріжте.

  5. Моркву відваріть, очистіть і наріжте тонкою соломкою.

  6. Квашену капусту відіжміть і викладіть в салатник разом з консервованим зеленим горошком, картоплею, буряком, грибами, морквою і цибулею.

  7. Рослинну олію змішайте з невеликою кількістю рідини від консервованого горошку, додайте цукор і сіль. Полийте вінегрет приготованою заправкою.

  8. Викладіть вінегрет у формі кільця і прикрасьте за смаком.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Вінегрет з соленими грибами і зеленим горошком

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал