Вінегрет з соленими грибами і зеленим горошком
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
60 min
Інгредієнти для приготування: Вінегрет з соленими грибами і зеленим горошком
- солені гриби - 150 г,
- буряк - 1 шт.,
- картопля - 3 шт.,
- морква - 1 шт.,
- цибуля - 1 шт.,
- квашена капуста - 80 г,
- зелений горошок (консервований) - 80 г,
- олія - 3-4 ст. ложки,
- цукор - 1 ч. ложка,
- сіль - за смаком,
- зелень петрушки, цибуля, морква і буряк - для оздоблення.
Як приготувати Вінегрет з соленими грибами і зеленим горошком
-
Гриби поріжте тонкими пластинками.
-
Буряк відваріть, остудіть, почистіть і наріжте кубиками.
-
Цибулю подрібніть.
-
Картоплю відваріть в мундирі, очистіть і дрібно наріжте.
-
Моркву відваріть, очистіть і наріжте тонкою соломкою.
-
Квашену капусту відіжміть і викладіть в салатник разом з консервованим зеленим горошком, картоплею, буряком, грибами, морквою і цибулею.
-
Рослинну олію змішайте з невеликою кількістю рідини від консервованого горошку, додайте цукор і сіль. Полийте вінегрет приготованою заправкою.
-
Викладіть вінегрет у формі кільця і прикрасьте за смаком.
Залишити відповідь до степан Скасувати відповідь
Одна відповідь до Вінегрет з соленими грибами і зеленим горошком
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
закуска супер