camcumgirls
Вівсяне печиво з журавлиною, білим шоколадом, мигдалем і медом

Вівсяне печиво з журавлиною, білим шоколадом, мигдалем і медом

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Вівсяне печиво з журавлиною, білим шоколадом, мигдалем і медом

  • борошно - 100 г,
  • вершкове масло (розм'якшене) - 70-100 г,
  • цукор - 50 г,
  • мед - 4 ст. ложки,
  • сушена журавлина - 70 г,
  • яйця - 1-2 шт.,
  • вівсяні пластівці (мелені) - 250 г,
  • білий шоколад - 50 г,
  • мигдаль - 50 г,
  • екстракт ванілі - 2 ч. ложки,
  • сода (погашена оцтом) - 1 ч. ложка,
  • сіль - дрібка.

Як приготувати Вівсяне печиво з журавлиною, білим шоколадом, мигдалем і медом

 

 

  1. Яйця злегка збийте. Білий шоколад подрібніть. Мигдаль подрібніть.
  2. Всі інгредієнти ретельно перемішайте.
  3. Духовку розігрійте до температури 180 °C. На деко, застелене пекарським папером, за допомогою столової ложки викладіть тісто.
  4. Випікайте печиво 13-17 хвилин, або поки воно не стане золотистим. Потім підсушіть печиво на решітці і подавайте.

 

 

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал