
Вівсяні оладки
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
20 min
Інгредієнти для приготування: Вівсяні оладки
- Борошно вівсяне: 2 склянки
- Яйця: 2 шт.
- Цукор (бажано коричневий): 3 ст.л.
- Кефір: 2 склянки
- Розпушувач: 2/3 ч. л.
Як приготувати Вівсяні оладки
1. Змішати всі інгредієнти у глибокій мисці. Ретельно перемішати. В разі необхідності використати міксер.
2. Розігріти пательню (обов’язково з антипригарним покриттям). Викладати тісто столовою ложкою на пательню. Ні масло, ні олію не використовуємо – це зайві калорії. Крім того, оладки виходять з гарною однорідною поверхнею. Смажимо на маленькому вогні.
3. Як почали з’являтися бульбашки на поверхні оладки, перегортаємо її на другий бік, а за 5-10 секунд знімаємо з пательні.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Рибні «каштани»
-
Жарке по-болгарськи. Кулінарний рецепт
-
Фарширований гарбуз «Карета для Попелюшки»
-
Ягнятина з чері
-
Куряче суфле з горошком