Вівсяно-медове печиво з сухофруктами

Вівсяно-медове печиво з сухофруктами

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Вівсяно-медове печиво з сухофруктами

  • мед: 250 г
  • вівсяні пластівці: 200 г
  • курага: 100 г
  • чорнослив без кісточок: 100 г
  • родзинки: 100 г
  • грецькі горіхи: 100 г
  • ванільний цукор: 1 пачка
  • коньяк: 2 ст. ложки
  • кориця: 1 ч. ложка

Як приготувати Вівсяно-медове печиво з сухофруктами

Готуємо так:

  1. Змолоти вівсяні пластівці в кавомолці чи блендері до стану борошна, або ж використати одразу вівсяне борошно. Горіхи, курагу, чорнослив та родзинки подрібнити.
  2. В окрему миску влити мед та перемішати з вівсяним борошном. Додати порізані сухофрукти, корицю, ванільний цукор, коньяк та ретельно перемішати. Залишити суміш постояти 15-20 хвилин, щоб вівсянка набухла. Канцелярські товари Львів
  3. Застелити деко папером для випічки та викладати печиво на деко, формуючи чайною ложкою маленькі кружечки.Випікати печиво в розігрітій до температури 180ºС духовці протягом 15 хвилин. 

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Вівсяно-медове печиво з сухофруктами

  1. Сподобався рецепт. Виходить дуже смачно. Одне зауваження. Мій мед нерідкий, тому я додаю одне яйце. Але тісто повинно бути густим, інакше розпливеться.

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал