Вустерський соус
Опубліковано 27/06/2013
Це соус на основі тамаринду (індійського фініка), цукрової патоки меляси, анчоусів, соєвого і солодового оцтів, цибулі, цукру, імбиру, часнику, мускатного горіха, соку лайма і ще ряду компонентів. Деякі інгредієнти класичного вустерського соусу і донині тримаються в секреті. Соус має дуже яскравий, кисло-солодкий, пікантний смак. Вустерський соус використовують в класичному коктейлі “Кривава Мері” і для заправки салату “Цезар”.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо переглянути:
- Чермула (Chermula)
- Соєве молоко
- Каперси
- Кінза
- Гратен