
Виноградні “трюфелі”
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
60 min
Інгредієнти для приготування: Виноградні “трюфелі”
- виноград без кісточок: 800 г.
- шоколад чорний : 200 г.
- какао-порошок: 4 ст. ложки
Як приготувати Виноградні “трюфелі”
Готуємо так:
- Ягоди винограду помити, обсушити і перекласти у посудину з широким дном.
- Подрібнений шоколад розтопити на водяній бані, злегка охолодити і частинами додавати до винограду, обережно перемішуючи, щоб виноградинки з усіх боків покрились шоколадом.
- Посипати виноград у шоколаді 1 ст. ложкою какао-порошку й обережно перемішати. Знову додати ложку какао-порошку, перемішати. Так використати весь какао-порошок.
* Щоб “шоколадний виноград” не втрачав свого вигляду, ягоди слід охолодити до повного застигання шоколаду. Для цього дошку для нарізання застелити пергаментом, викласти на неї виноградні “трюфелі”, охолодити.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Морозиво “Лате”
-
Рожева манна каша
-
Кулінарний рецепт полуничного морозива
-
Сорбет з ківі
-
Млинцевий пиріг з сирною начинкою