Інгредієнти для приготування: Вишневий конфітюр з мигдалем і ромом
- вишня (без кісточок) - 1 кг,
- мигдаль (очищений, несмажений) - 80 г,
- ром (краще темний) - 2 ст. ложки,
- желфікс 1:1 - 20 г (1 пакетик),
- кориця - 1/4 ч. ложка,
- цукор - 1 кг.
Як приготувати Вишневий конфітюр з мигдалем і ромом
-
Вишню подрібніть блендером до стану пюре.
-
Желфікс змішайте з 2 ст. ложками цукру, додайте в вишневе пюре і добре перемішайте. Решта цукру змішайте з корицею.
-
Вишневе пюре, помішуючи, доведіть до кипіння на невеликому вогні. Додайте цукор з корицею, перемішайте. Додайте мигдаль, перемішайте і варіть, помішуючи, 10 хвилин при слабкому кипінні.
-
У конфітюр влийте ром, перемішайте, збільште вогонь і варіть при сильному кипінні ще 3-4 хвилини.
-
Гарячий конфітюр розлийте в чисті, сухі, стерилізовані банки, герметично закрийте, переверніть на 20-30 хвилин, потім поставте на дно і залиште остигати.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Грушеве варення з маком і ваніллю
- Джем з нектаринів та кави
- Консервований кролик
- Айвово-яблучне желе
- Желе з червоної смородини