Вишневий конфітюр з мигдалем і ромом

Вишневий конфітюр з мигдалем і ромом

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Вишневий конфітюр з мигдалем і ромом

  • вишня (без кісточок) - 1 кг,
  • мигдаль (очищений, несмажений) - 80 г,
  • ром (краще темний) - 2 ст. ложки,
  • желфікс 1:1 - 20 г (1 пакетик),
  • кориця - 1/4 ч. ложка,
  • цукор - 1 кг.

Як приготувати Вишневий конфітюр з мигдалем і ромом

  1. Вишню подрібніть блендером до стану пюре.

  2. Желфікс змішайте з 2 ст. ложками цукру, додайте в вишневе пюре і добре перемішайте. Решта цукру змішайте з корицею.

  3. Вишневе пюре, помішуючи, доведіть до кипіння на невеликому вогні. Додайте цукор з корицею, перемішайте. Додайте мигдаль, перемішайте і варіть, помішуючи, 10 хвилин при слабкому кипінні.

  4. У конфітюр влийте ром, перемішайте, збільште вогонь і варіть при сильному кипінні ще 3-4 хвилини.

  5. Гарячий конфітюр розлийте в чисті, сухі, стерилізовані банки, герметично закрийте, переверніть на 20-30 хвилин, потім поставте на дно і залиште остигати.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал