Вишні у винному желе

Вишні у винному желе

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 min

Інгредієнти для приготування: Вишні у винному желе

  • вишні без кісточок - 400 г,
  • вишневий лікер - 20 г,
  • кориця - на кінчику ножа,
  • цедра 1 лимона,
  • цукор - 75 г,
  • желатин - 10 г,
  • рожеве вино - 350 г,
  • листочки м'яти - для прикраси,
  • вафлі - для подачі.

Як приготувати Вишні у винному желе

  1. Замаринуйте вишні в суміші лікеру, кориці, цедри і цукру на 30 хвилин.

  2. Відкиньте вишні на друшляк (маринад не виливайте).

  3. Желатин замочіть в холодній воді.

  4. До маринаду влийте вино і нагрійте. Замочений і віджатий желатин розведіть в гарячому вині і трохи охолодіть.

  5. Вишні розкладіть в 4 келиха, залийте винним желе.

  6. Поставте в холодильник, щоб желе застигло.

  7. Перед подачею прикрасьте листочками м’яти. Подавайте десерт з вафлями.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал