Яблучна наливка

Яблучна наливка

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Яблучна наливка

  • яблука: 2,5 кг
  • цукор: 2 кг
  • вода: 7,5 л
  • горілка: 1,5 л

Як приготувати Яблучна наливка

Готуємо так:

  1. Яблука почистити, порізати, вийняти серцевинки. У велику ємність (краще бутель) покласти яблука, залити горілкою і охолодженою кип’яченою водою. Обв’язати горло бутлі марлею, поставити на 2 тижні на сонці, щодня збовтувати.
  2. Коли яблука спливуть наверх, рідину процідити через марлю, додати цукор, знову поставити на 2 дні на сонці, після того переставити на 10 днів у холодне місце. Потім процідити рідину, розлити у пляшки, закупорити пробками, обв’язати їх мотузками і тримати в холодному місці. Через 3 тижні наливка готова до вживання.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал