Інгредієнти для приготування: Яблучна наливка
- яблука: 2,5 кг
- цукор: 2 кг
- вода: 7,5 л
- горілка: 1,5 л
Як приготувати Яблучна наливка
Готуємо так:
- Яблука почистити, порізати, вийняти серцевинки. У велику ємність (краще бутель) покласти яблука, залити горілкою і охолодженою кип’яченою водою. Обв’язати горло бутлі марлею, поставити на 2 тижні на сонці, щодня збовтувати.
- Коли яблука спливуть наверх, рідину процідити через марлю, додати цукор, знову поставити на 2 дні на сонці, після того переставити на 10 днів у холодне місце. Потім процідити рідину, розлити у пляшки, закупорити пробками, обв’язати їх мотузками і тримати в холодному місці. Через 3 тижні наливка готова до вживання.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
М’ясна страва кролик у томатній пасті
-
Лимонні булочки із зеленню
-
Пісні голубці з грибами в мультиварці
-
Салат з редькою і ковбасою
-
Сирні кульки у беконі