Яблучне повидло «Карамельне»

Яблучне повидло «Карамельне»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Час приготування: 80 min

Інгредієнти для приготування: Яблучне повидло «Карамельне»

  • яблука - 4 кг,
  • цукор - 1 кг,
  • лимонна кислота - 0,5 ч. ложки,
  • вода - 1 склянка,
  • цукерки «Корівка» - 0,5 кг.

Як приготувати Яблучне повидло «Карамельне»

  1. Яблука очистіть від шкірки і наріжте довільними шматочками. Яблука, цукор, воду і лимонну кислоту помістіть у велику каструлю, поставте на вогонь, доведіть до кипіння і варіть на слабкому вогні 50-60 хвилин, періодично знімаючи піну, що утворюється.
  2. Зніміть повидло з вогню. Подрібніть блендером. Додайте цукерки. Поставте на вогонь і варіть ще кілька хвилин, поки цукерки повністю не розтануть.
  3. Розкладіть повидло в стерильні банки і закатайте.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал