Яблучне повидло з родзинками

Яблучне повидло з родзинками

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Яблучне повидло з родзинками

  • яблука: 2 кг
  • цукор: 500 г.
  • родзинки: 100 г.
  • сік одного лимона
  • кориця: 1 ч. ложка

Як приготувати Яблучне повидло з родзинками

Готуємо так:

  1. Яблука очистити, вийняти серцевину, порізати на шматки. Залити водою і варити 20 хв. на слабкому вогні. Вийняти, покласти на друшляк, щоб стік сік.
  2. Перелити сік в мірну чашку, додати цукор з розрахунку 500 г на 600 мл соку. Додати лимонний сік, корицю та запарені родзинки. Покласти в каструлю, довести до кипіння, варити протягом 10 хв., знімати піну.
  3. Розкласти шматки яблук по стерилізованих банках, залити сиропом. Закрити кришками.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал