Яблучне повидло з родзинками
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
60 min
Інгредієнти для приготування: Яблучне повидло з родзинками
- яблука: 2 кг
- цукор: 500 г.
- родзинки: 100 г.
- сік одного лимона
- кориця: 1 ч. ложка
Як приготувати Яблучне повидло з родзинками
Готуємо так:
- Яблука очистити, вийняти серцевину, порізати на шматки. Залити водою і варити 20 хв. на слабкому вогні. Вийняти, покласти на друшляк, щоб стік сік.
- Перелити сік в мірну чашку, додати цукор з розрахунку 500 г на 600 мл соку. Додати лимонний сік, корицю та запарені родзинки. Покласти в каструлю, довести до кипіння, варити протягом 10 хв., знімати піну.
- Розкласти шматки яблук по стерилізованих банках, залити сиропом. Закрити кришками.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Абрикосове варення з ківі
- Маринований виноград
- Капуста по-грузинськи з буряком
- Грушеве варення з маком і ваніллю
- Баклажани в аджиці з яблуками