яблучні мафіни

Яблучні мафіни

Яблучні мафіни
1 vote, 4.00 avg. rating (79% score)

Рівень складності: Легко

Цінова категорія: Дешево

Кількість порцій: 10

Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Яблучні мафіни

  • пшеничне борошно - 1 склянка,
  • борошно грубого помелу - 0,5 склянки,
  • вівсяні пластівці швидкого приготування - 0,5 склянки,
  • яблуко - 1 шт.,
  • розпушувач - 3 ч. ложки,
  • кориця - 1,5 ч. ложки,
  • сода - 0,5 ч. ложки,
  • мелена гвоздика - 1/4 ч. ложки,
  • коричневий цукор - 1 ст. ложка,
  • тепла вода - 1 ст. ложка,
  • нежирне молоко - 1 склянка,
  • яблучний сік з м'якоттю - 0,5 склянки,
  • яйце - 1 шт.,
  • оливкова олія - ​​1 ст. ложка,
  • ванільний цукор - 1 ч. ложка,
  • олія для змащування форми.

Як приготувати Яблучні мафіни

Готуємо так:

1. Яблуко очистити, видалити насіння і нарізати дрібними кубиками.

2. Розігріти духовку до 200 градусів. У великій ємності з’єднати два види борошна, вівсяні пластівці, цукор, розпушувач, 0,5 чайної ложки кориці, соду, сіль і гвоздику. У центрі зробити поглиблення і відставити убік.

3. В окремій ємності залити теплою водою коричневий цукор з корицею і перемішувати, поки цукор не розчиниться.

4. У ще одній ємності змішати молоко, яблучний сік, яйце, оливкове масло і ванілін.

5. Отриману рідку масу влити в поглиблення в борошняної суміші і замісити тісто, в кінці додавши яблука.

6. Розкласти ложкою тісто у кожну формочку і кожен полити 1/4 ч. ложкою сиропу з корицею. Випікати протягом 12 хвилин. Перевірити готовність за допомогою зубочистки.

7. Вийняти кекси з духовки і дати їм постояти 5 хвилин, перш ніж дістати з форми.

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера: Встановити
Категорія: Дешево та швидко, Кулінарні рецепти з фото, Солодка випічка | Мітки: , ,
Loading...

Одна відповідь до Яблучні мафіни

  1. Рожкова Елена каже:

    Очень вкусные кексы

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендуємо приготувати: