Яблучні млинці з карамельним соусом

Яблучні млинці з карамельним соусом

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 4
Час приготування: 25 min

Інгредієнти для приготування: Яблучні млинці з карамельним соусом

  • яйце: 1 шт.
  • олія: 1 ст. ложка
  • цукор: 1,5 ст. ложка
  • сіль на кінчику ножа
  • сода, погашена оцтом: 1/3 ч. ложки
  • кориця: 1/2 ч. ложки
  • борошно: 100 г
  • молоко: 300 мл
  • яблуко: 1-2 шт.
  • Для карамельного соусу
  • цукор: 100 г.
  • масло: 70 г.
  • вершки 20% : 130 г

Як приготувати Яблучні млинці з карамельним соусом

Готуємо так:

  1. Яйце збити міксером, додати сіль, цукор, перемішати. Борошно просіяти, висипати в попередню масу. Додати погашену соду, перемішати. Тісто має бути рідким. Додати в нього олію, перемішати.
  2. Яблука почистити, дрібно порізати або натерти на крупній тертці, посипати цукром та корицею, додати в тісто, перемішати. На розігрітій сковорідці з олією спекти млинці.
  3. Приготувати карамельний соус. Цукор насипати в каструлю, поставити на вогонь. Цукор має розплавитися та набути янтарного кольору. Додати масло, перемішати до однорідності. Зняти з вогню, влити вершки, постійно помішуючи. Охолодити.
  4. Млинці полити карамельним соусом та подавати на стіл.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал