camcumgirls
Яблучно-буряковий салат з хроном та корицею

Яблучно-буряковий салат з хроном та корицею

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 min

Інгредієнти для приготування: Яблучно-буряковий салат з хроном та корицею

  • буряк - 300 г,
  • яблуко - 1 шт.,
  • сметана - 50 г,
  • мелена кориця - 3 г,
  • хрін (корінь) - 10 г,
  • сіль - 2 щіпки,
  • цукор - 3 г,
  • зелень петрушки - для прикраси.

Як приготувати Яблучно-буряковий салат з хроном та корицею

  1. Яблуко очистіть, поріжте брусочками.

  2. Хрін дрібно натріть на тертці.

  3. Для соусу змішайте сметану, сіль, цукор, корицю.

  4. Буряк натріть на крупній тертці. Розкрутка сайтів Івано-франківськ

  5. Змішайте яблука, соус, буряк.

  6. Перед подачею прикрасьте салат зеленню петрушки.

     

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал