Яблучно-сирне суфле

Яблучно-сирне суфле

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 45 min

Інгредієнти для приготування: Яблучно-сирне суфле

  • домашній сир (знежирений) - : 200 г,
  • яблучне пюре - 250 г,
  • яйця - 3 шт.,
  • житні висівки (мелені) - 3 ст. ложки,
  • мелена кориця - 1 ч. ложка,
  • цукор - за смаком.

Як приготувати Яблучно-сирне суфле

  1. Відокремте білки від жовтків. Яблучне пюре змішайте з сиром і жовтками, збийте блендером до отримання однорідної маси. Додайте цукор і мелені висівки, перемішайте. Поступово, у кілька прийомів, введіть білки, збиті до стійких піків, знову перемішайте.

  2. Отриману масу викладіть в силіконову форму і відразу ж помістіть на решітку пароварки. Готуйте протягом 20-25 хвилин. Готове суфле залиште у вимкненій пароварці приблизно на 10 хвилин.

  3. Суфле викладіть на тарілку, посипте сумішшю кориці і мелених висівок.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал