Яблучно-сирне суфле
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
45 min
Інгредієнти для приготування: Яблучно-сирне суфле
- домашній сир (знежирений) - : 200 г,
- яблучне пюре - 250 г,
- яйця - 3 шт.,
- житні висівки (мелені) - 3 ст. ложки,
- мелена кориця - 1 ч. ложка,
- цукор - за смаком.
Як приготувати Яблучно-сирне суфле
-
Відокремте білки від жовтків. Яблучне пюре змішайте з сиром і жовтками, збийте блендером до отримання однорідної маси. Додайте цукор і мелені висівки, перемішайте. Поступово, у кілька прийомів, введіть білки, збиті до стійких піків, знову перемішайте.
-
Отриману масу викладіть в силіконову форму і відразу ж помістіть на решітку пароварки. Готуйте протягом 20-25 хвилин. Готове суфле залиште у вимкненій пароварці приблизно на 10 хвилин.
-
Суфле викладіть на тарілку, посипте сумішшю кориці і мелених висівок.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Манно-сирний пиріг. Рецепт для мультиварки
- Грибна ікра
- Торт «Кришталевий»
- Рецепт для хлібопічки. Молочний хліб
- Овочеве рагу з м’ясом